//Hou houd je dat vakantiegevoel vast?

Hou houd je dat vakantiegevoel vast?

By |2019-03-09T14:59:10+00:00mei 30th, 2018|Tips|0 Comments

De kalender geeft aan dat het september is en dat betekent dat de zomervakantie officieel is afgelopen. Voor die meeste dan. Misschien ben jij wel de geluksvogel die haar vakantie in deze maand heeft gepland. In dat geval: geniet er extra van!

Maar de meeste zullen gewoon weer aan het werk moeten. Het weer van de afgelopen tijd helpt ook niet echt mee om dat vakantiegevoel nog even vast te houden.

Vaak kijken we zo uit naar de vakantie, want dan kan je helemaal tot rust komen, ontspannen en heb je even geen zorgen. Zodra we weer aan het werk gaan stapelen de to-do lijstjes zich op, kom je weer in die sleur terecht en komt de stress weer om de hoek kijken. Herkenbaar?

Waarom willen we dat vakantiegevoel zo graag blijven vasthouden?

Als ik voor mezelf spreek, is dat doordat ik in de vakantie echt optimaal kan genieten en alles los kan laten. Ik voel een bepaald soort vrijheid, omdat ik alles zelf kan bepalen. Door dit gevoel komt er ook een rust over mij heen. Daarbij heb ik veel aandacht voor mijn sociale leven. In tegenstelling tot als ik aan het werk ben, waardoor ik minder tijd heb voor mijn sociale leven. Veel mensen vinden de balans tussen werken en hun sociale leven lastig. Ik vond dit ook! Gelukkig heb ik hier mijn weg in weten te vinden. Ik had altijd het idee dat ik alles moest doen, ik kon moeilijk ‘nee’ zeggen en voelde een hele hoge druk door alle eisen die het leven aan je stelt. Zoals de prestatiemaatschappij waar we in leven, waarin je op school bijvoorbeeld goed moet presteren. Maar ook het beeld van vrouwen die de maatschappij schetst, dat je er goed uit moet zien en het liefst slank. Dat je een goed sociaal leven moet hebben met veel vrienden.

Het gevoel van moeten, rennen en vliegen is iets wat heel erg speelt in de maatschappij van tegenwoordig. Ik herken dit heel erg en jij misschien ook wel. Iedereen is alsmaar bezig. Je kan zo het gevoel van overleven hebben. Ik wil jou helpen om weer terug te gaan naar leven.

Niet om je nog meer bezig te laten zijn, maar om dat ontspannen gevoel, dat gevoel van rust en die vrijheid die je in de vakantie hebt terug te geven.

Ben jij er klaar voor?

Vanaf 17 september 2018 organiseer ik een challenge om dat vakantiegevoel vast te blijven houden in het dagelijks leven!

Wat dit je gaat brengen?

  • Meer vrijheid, ontspanning en rust;
  • Meer inzicht hoe het voor jou is om in het dagelijks leven diezelfde soort rust te ervaren zoals in de vakantie;
  • Handige tools waar je direct mee aan de slag kan om meer vrijheid voor jezelf te creëren.

De challenge duurt 5 dagen met als afsluiting een masterclass gegeven door mij!

Die week krijg je elke dag een mailtje van mij met daarin de opdracht voor die dag en aanvullende informatie.

Ik hoop je daar te zien!

Hier kan je je inschrijven:

Ik doe mee!

Daarnaast hebben we een hele toffe besloten facebookgroep waar alle opdrachten in besproken worden!
Hier kunnen we elkaar inspireren en motiveren en geef ik antwoord op al je vragen.

Ik hoop je daar te zien!

About the Author: