Veelgestelde vragen

Ik begeleid jongeren en jongvolwassenen. Ongeveer vanaf 17  t/m 26 jaar, maar dit is per persoon verschillend door de sociaal-emotionele ontwikkeling van iemand. Door een vrijblijvend intake gesprek krijg ik o.a. een goed beeld van jou als persoon en kijk ik of ik jou echt verder kan helpen. Zo niet, dan heb ik een breed netwerk van andere professionals waar ik naar door kan verwijzen.

In principe is de begeleiding op locatie in Haarlem. Ergens anders is mogelijk maar dit gaat wel in overleg.

  • HBO Social Work
  • Minor ontwikkelingsgericht leren trainen
  • Training: Zorg voor jeugdigen bij kanker in het gezin

Je kunt altijd vrijblijvend een intake gesprek aanvragen. Hierbij kijk ik goed of ik je kan helpen of niet aan de hand van jou hulpvraag. Zo niet, kan ik je doorverwijzen naar een andere professional. En voor jou is dit ook een mogelijkheid om te kijken of mijn manier van werken jou aanspreekt.

De rouwbegeleiding wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Doordat ik o.a. niet wil dat de inhoud van de zorg beïnvloedt wordt door de regels van de zorgverzekeraar. Hierdoor kan ik vrijer en flexibeler werken. Dit komt de kwaliteit, vrijheid en inhoud van de begeleiding ten goede. Daarnaast is het uurtarief een stuk lager bij mij dan vergelijkbare zorgverleners.
Het is ook goed om te weten dat bij alle vergoede zorg, je eerst je eigen risico dient te betalen van (min.) 385 euro. Dit ben je dus altijd kwijt, ook als je ergens anders in behandeling gaat waar de zorg wel wordt vergoed. Dit staat gelijk aan 5 afspraken met mij.

Wil je voor een intakegesprek even kort kennismaken om zeker te weten of het wel goed voelt?
Dat kan. Een kennismakingsgesprek van max. 30 minuten is gratis. Dit kan telefonisch of op locatie in Haarlem.

Een intakegesprek à 1 uur kost €55,00. Hierbij gaan we in gesprek over waar je tegenaan loopt en waar je mijn hulp bij nodig hebt.

Ik werk met losse afspraken, zo betaal je nooit teveel. Per persoon verschilt het namelijk hoeveel afspraken iemand nodig heeft en per persoon verschilt de frequentie van de afspraken ook. Zo zullen we in overleg kijken wat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld 1 afspraak per 2 weken of 1 afspraak per maand.
Een afspraak à 1 uur kost €75,00.

Facturatie gaat digitaal en is incl. 21% btw (tenzij anders vermeld).
De betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

De privacywetgeving is in Nederland erg goed geregeld. Voor meer informatie over de privacy binnen mijn bedrijf verwijs ik je door naar mijn privacyverklaring.

Je mag zeker een vriend/vriendin/ouder/etc. meenemen tijdens onze afspraak. Laat dit dan even van te voren aan mij weten.

Heb je nog een andere vraag? Stel hem mij gerust dan beantwoord ik hem zo snel mogelijk.

Dit kun je doen door het contactformulier hieronder in te vullen of een e-mail te sturen naar info@lisavanheusden.nl.

Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken.

Ik wil tips en aanbiedingen ontvangen per e-mail.