Masterclass2019-03-28T19:30:28+00:00

VOLGENDE MASTERCLASS:

HOE GA JE OM MET TEGENSLAGEN?

Het leven zit niet altijd mee. Iedereen heeft te maken met tegenslagen en het is maar net de vraag hoe je hier het beste mee kan omgaan. Want hoe zorg je ervoor dat je er sterker uitkomt?

  • Voor iedereen toegankelijk

  • Binnenkort meer info

  • 3 uur

  • 15,00 incl. 1 consumptie

Blijf op de hoogte!

OVER DEZE MASTERCLASS

Het leven zit niet altijd mee. Iedereen heeft te maken met tegenslagen en het is maar net de vraag hoe je hier het beste mee kan omgaan.
Want hoe zorg je ervoor dat je er sterker uitkomt? Tegenslagen zijn voor iedereen anders. Tenslotte krijgen we allemaal wel eens te maken met een afwijzing of een groot verlies. Misschien had je het kunnen voorkomen of was het een tegenslag waar jij totaal geen invloed op had.
Soms lijkt het dan ook net alsof jij de enige bent waarbij alles tegenzit. Helaas horen deze tegenslagen erbij.

In de Masterclass ‘Hoe ga jij om met tegenslagen?’ ga ik jou helpen!
Doormiddel van mijn persoonlijke verhaal en ervaringen als deskundige laat ik je inzien dat je niet enige bent en
ik deel hoe jij sterker door je tegenslagen komt. Met de methode die ik zelf ook heb toegepast
geef ik je handvaten om je volgende probleem met beide handen aan te pakken.

We gaan met elkaar in gesprek, wisselen ideeën uit en helpen elkaar verder. Geen zorgen, je hoeft je tegenslag niet te delen met de rest. Ik vind een veilige omgeving erg belangrijk en je moet doen waar jij je goed bij voelt. Wil je je tegenslag wel delen en hierover in gesprek gaan met mij? Dit kan natuurlijk altijd, hier is ruimte voor tijdens de pauze of na afloop.

Wat anderen er van vonden:

Vrijdag 22 februari ben ik naar de masterclass geweest van Lisa. Ik was benieuwd naar hoe zij omgaat met tegenslagen. Iets wat ik ook regelmatig tegenkom. Het was een gezellige avond met een vertrouwde omgeving om te praten over de ervaringen die we hebben gehad wat betreft de omgang met tegenslagen. Fijn om te horen dat je niet de enige bent die er mee stoeit en dat er nog vele mogelijkheden zijn om er mee om te gaan. De eerst volgende keer als het weer even tegen zit neem ik stap 1 t/m 5 in gedachte van Lisa en ga ik nieuwe dingen proberen te ontdekken om de tegenslag te verwerken. Voor iedereen is het zeker een aanrader om met Lisa in gesprek te gaan wat betreft de mogelijkheden. Bij een volgende masterclass ben ik er zeer zeker weer bij.

Felicia

Ook krijg jij van mij:

Een drankje cadeau
Een worksheet, zodat je thuis alles nog rustig kan nalezen!
Een goodie!

Zie ik je daar?

Heb je vragen van te voren? Dan kan je me altijd een bericht sturen. Dit kan via het contactformulier hier.
Of stuur een mailtje naar info@lisavanheusden.nl

En voor nog meer inspiratie…