Begeleiding2020-04-02T12:06:42+00:00

BEGELEIDING NA VERLIES

Het verliezen van een dierbare heeft een grote impact. Veel dingen veranderen waaronder jijzelf.

Per persoon verschilt waar je tegenaan loopt. Je kan denken aan:
– Angsten
– Boosheid
– Stress
– Terugtrekken
En zo zijn er nog veel meer.
Ben jij een dierbare verloren en kan je wel wat hulp gebruiken? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan.

Tijdens de 1-op-1 begeleiding gaan we persoonlijk aan de slag. We gaan kijken waar je tegenaan loopt en geef ik je tools om ermee te leren omgaan. Daarnaast bied ik je een luisterend oor en kan ik je advies geven vanuit persoonlijke ervaring. Ik heb het tenslotte zelf ook meegemaakt.

Intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Hierbij maken we persoonlijk kennis met elkaar. Een intakegesprek duurt ongeveer 1 uur en daarin bespreken we waar je tegenaan loopt en wat er allemaal gebeurt is. Op die manier kan ik een goed beeld vormen van wat jou persoonlijke hulpvraag is. We spreken verwachtingen naar elkaar uit en ik vertel jou wat ik als rouwbegeleider voor jou kan betekenen. Een goed intakegesprek is de beste basis voor een succesvol eindresultaat. Als alles goed voelt dan kunnen we meteen een vervolgafspraak inplannen.
Intakegesprek à 1 uur kost €55,- incl. btw

Vrijblijvend kennismaken zonder de kosten van een intakegesprek?
Dat kan! Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos, max. 30 minuten op locatie in Haarlem onder het genot van een kopje koffie of thee (voor eigen rekening).
Let op: Bij een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, we gaan niet de verdieping in op jouw persoonlijke hulpvraag.

Afspraken

Ik werk met losse afspraken op locatie in Haarlem. Per persoon verschilt het hoe vaak een afspraak plaatsvind en voor hoelang de afspraken aanhouden. Bij de afspraak behandelen we jou persoonlijke hulpvraag en bespreken we hoe het gaat en waar je op dat moment tegenaan loopt. Zelf mag je ook altijd vragen of onderwerpen inbrengen. Waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Een losse afspraak à 1 uur kost €75,- incl. btw

* De begeleiding wordt momenteel niet vergoed. Dit heeft o.a. te maken met de aangescherpte regels van de zorgverzekeringen. Maar ook vanuit de bewuste keuze dat ik niet wil dat de inhoud van mijn begeleiding beïnvloedt wordt door de regels van de zorgverzekeraar.

RESULTATEN

  • Je kunt beter voor jezelf zorgen zodat je meer geluk, plezier en voldoening ervaart in je dagelijkse leven

  • Je weet hoe je keuzes voor jezelf kunt maken.

  • Je weet hoe je om kunt gaan met negatieve emoties.

  • Je weet hoe je meer balans kunt krijgen in je leven.

  • Je weet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.

  • Je hebt meer energie in het dagelijkse leven.

  • Een praktisch plan van aanpak waar je meteen mee aan de slag kan.

MIJN WERKWIJZE

Alles start met een kennismaking, omdat ik het erg belangrijk vind dat jij je wel op je gemak voelt om samen met mij aan het werk te gaan.

Wat houdt het allemaal precies in:

Ik maak gebruik van persoonlijke begeleiding, dit houdt in dat we de afspraken in real life doen in Haarlem. In overleg is een andere locatie ook mogelijk.
En online kan je me altijd vragen stellen tussendoor via WhatsApp of e-mail.

Je ontvangt van mij verschillende opdrachten tijdens de begeleiding om thuis uit te voeren. Deze opdrachten kan je altijd bewaren.
Dus ook als je op een later moment, stel over 10 jaar, ergens tegenaan loopt, dan kan je het er gewoon even bij pakken.

We gaan ook praktisch aan de slag. Wat je hieronder kan verstaan is dat we een persoonlijk plan van aanpak maken bijvoorbeeld met wat je kan doen, maar ook dat we daadwerkelijk dingen samen gaan doen. Geen afspraak is hetzelfde.

Heb je hier nog vragen over? Dan kan je altijd mailen naar info@lisavanheusden.nl

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ik zat vast in de chaos.

Lisa is iemand met een luisterend oor en die weet welke stappen jij moet zetten om jouw volgende doel te bereiken. Ze heeft rust en bewaakt overzicht waardoor het erg prettig is om met haar te werken! Haar helikopterview zorgt er voor dat ik bij haar aanklop als ik vast zit in de chaos. Deze chaos heeft ze in no-time weer in heldere stapjes zodat ik precies weet wat ik kan doen.

Lindsay

Lisa staat voor je klaar.

rouwbegeleiding Haarlem Lisa

Als ik ergens mee zit is Lisa iemand die voor mij klaar staat. Zij biedt een luisterend oor en als ik daar behoefte aan heb denkt zij met mij mee voor oplossingen. Ze is duidelijk en rustig in haar communicatie.

Zoë

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken.

Ik wil tips en aanbiedingen ontvangen per e-mail.

En voor nog meer inspiratie...